Tych dwóch od gry też będzie.
Hipis jest u niego od września.
Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
a hipisa na tego grilla tez zapraszacie ?bedzie mial gdzie namiot rozbic ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez VEEGO5 razy ostatnio przychodziłeś i Cie zlała ciepłym moczem
Zamieszczone przez VEEGOi tak jak się dowie co o niej mówiłeś po pijaku to Cie rzuci
Zamieszczone przez VEEGOale żaden z Was "Kapiące Penisy" tego nie zrozumie hahahahah
Zamieszczone przez VEEGONa wiosne zapraszamy na grilla do pod Gdańsk to możemy na żywo obgadać szczegóły a Monika się ucieszy jak zobaczy wasze ryje.
Zostaw komentarz:
-
-
zmień żonę
i tak jak się dowie co o niej mówiłeś po pijaku to Cie rzuci
Zostaw komentarz:
-
-
też chcę jechac jak cholera w okresie jak nie ma gąszczu i liści wszędzie ale .... niestety żonka mnie przez najbliższe 2 lata nie puści bo .... sie junior urodził... i mam siedzieć w domu i sie dzieciakiem zajmować... :P
Zostaw komentarz:
-
-
Owszem do elektrowni idę bo ona chce, ale żaden z Was "Kapiące Penisy" tego nie zrozumie hahahahah
żart
Myśleliśmy żeby do kijowa bujnąć się samolotem bilety na szybko bez dobrego szukania 400 zł w obie strony.
To że jesteśmy parą nie oznacza że nie pójdzie na tył busa.
Na wiosne zapraszamy na grilla do pod Gdańsk to możemy na żywo obgadać szczegóły a Monika się ucieszy jak zobaczy wasze ryje.
[ Dodano: Wto 03 Lis, 15 16:49 ]
Zamieszczone przez oolsztyniakNamówimy ją
Zostaw komentarz:
-
-
a poznali się w Czarnobylu:serce
To teraz Monika już na pewno nie przyjdzie do nas na tył busa na imprezkę. :twisted:
Zostaw komentarz:
-
-
Jeszcze nie wyszło, może za 9 miesięcy wyjdzie
Ale tak, są parą, nawet na fejsie to ogłosili.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakNie on a Monika, od kilku dni on nie ma już nic do powiedzenia, oficjalnie są parą a poznali się w Czarnobylu:serce
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez VEEGOEdyta też jedzie?
Zamieszczone przez sebastian7905VEEGO, a co Ty chcesz tam jeszcze zobaczyć:serce
Zostaw komentarz:
-
-
coraz wiecej chętnych ,VEEGO, a co Ty chcesz tam jeszcze zobaczyć ,do reaktora nie wpuszczą ,na sterownię czwartego bloku też nie ,a resztę widzieliśmy
Zostaw komentarz:
-
-
VEEGO, nasze żony też wpadły na ten pomysł, ale usłyszały:
że na brudasa
że nie ma kilbli
że nie ma odpoczynków
że dziskie zwierzęta
że w szpitalu jest strasznie
że trzeba kalosze
że trzeba uciekać przed milicją
że w busie obowiązuje poniewieranie się alkoholem
....
i sprawa załatwiona
Zostaw komentarz:
-
-
rafiki najprosciej sciagnij sobie na dysk ta prezentacje, wazy troche ponad 1gb ale wtedy nie bedzie sie ciela. Moze Onedrive cos szwankuje chociaz sprawdzam i mi smiga bez problemu
[ Dodano: Pon 02 Lis, 15 22:27 ]
Luckymen dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez VEEGOMonika i ja też jedziemy za rok i chcemy do elektrowni jeszcze raz.
Można podzielić to na dwie grupy, bardzo chcemy też w strefie być w nocy a nawet możemy gdzieś tam spać ale chyba się nie da.
Zostaw komentarz:
-
-
kkocis, właśnie sprawdziłem i teraz dźwięk jestnie wiem czemu rano nie miałem :?
[ Dodano: Pon 02 Lis, 15 20:02 ]
za to przy 4:40 się zacięło i koniec, nawet od początku nie chciało ruszyć :evil:
Zostaw komentarz:
-
-
kkocis, super prezentacja
Zapytałem żonki czy mnie puści do Czarnobyla, na samo słowo Czarnobyl był grymas na twarzy ale jeszcze dużo czasu do jej urobienia
Zostaw komentarz:
-
-
kkocis, no właśnie nie. A jak filmik był na yt, to był normalnie (tylko wtedy nie miałem czasu obejrzeć :evil: ). Żeby nie było, głośniki mam sprawne :P
Zostaw komentarz:
-
-
Monika i ja też jedziemy za rok i chcemy do elektrowni jeszcze raz.
Można podzielić to na dwie grupy, bardzo chcemy też w strefie być w nocy a nawet możemy gdzieś tam spać ale chyba się nie da.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: